Pijn is een bericht van ons lichaam. Het vertelt dat er iets met ons lichaam aan de hand is, waar zorg aan besteed dient te worden. Het begint vaak als een ongemakkelijk gevoel, dat overgaat naar vervelend en dan naar pijn. En als je er dan  nog niets aan doet wordt het steeds erger totdat het zo erg is dat je er wel iets aan moet doen. Zodra de juiste diagnose is gesteld en er is gedaan wat moet, of tenminste wat mogelijk is,  kan het lichaam beginnen met herstellen.

De pijn wordt minder en is normaal al helemaal weg voordat het lichaam volledig hersteld is. Er is dan weer plaats voor nieuwe berichten, mocht dat nodig zijn. Die worden niet gemaskeerd door een oude pijn, dus als er zich een nieuwe pijn voordoet weten we dat meteen. Nieuwe pijn is nuttig!

Soms heeft de medische zorg geen gepaste oplossing of blijft, ook na de juiste behandeling en de nodige rust en genezing,  de pijn geheel of gedeeltelijk aanwezig of komt telkens kort- of langdurig terug. In feite geeft ons lichaam een bericht dat al lang bekend is en waarvoor zelfs al de nodige stappen ondernomen zijn. De boodschap is al lang aangekomen, er is geen noodzaak meer voor! Oude pijn is oud nieuws! Dat is wanneer OldPain2Go® kan helpen –  zelfs wanneer niets anders helpt.

OldPain2Go® is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke kennis van  hoe het brein informatie verwerkt en het natuurlijke vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen. Pijn is in feite een complexe calculatie van het brein om een gepast bericht te sturen naar dat lichaamsdeel waar zorg nodig is.

Als één van de weinige in de Methode van Steven Blake, de ontwikkelaar van OldPain2Go®, getrainde en gecertificeerde beoefenaars in Nederland, kan en mag ik jou helpen door na te gaan of dat pijn bericht nog wel actueel is. Uiteraard kunnen ook ik geen enkele garanties geven, maar uit ervaring mag ik wel zeggen dat de sessie meestal eindigt met vermindering en vaak zelfs geheel uitschakelen van de oude pijn.

Oldpain2Go® is een veilige en heel vaak zeer effectieve methodologie, toepasbaar op bijna elke vorm van medisch gediagnosticeerde chronische pijn,  met wat voor oorzaak dan ook.  Zolang er maar geen dringende (medische) reden meer is om de pijn te handhaven. Bijvoorbeeld artrose, reuma, artritis, fibromyalgie, overbelastingspijn, PDS, CVS, migraine, hernia en geknelde zenuwen, hielspoor , na-operatiepijn, gescheurde of verrekte kruis of enkelbanden enz…

Het werkt helaas niet bij iedereen, maar als je ècht van je pijn af wil komen en het proces begrijpt heb je een geweldige kans op vermindering of zelfs totale verwijdering van je oude pijn!

Je hoeft er niet in te geloven – zelfs voor mij is het, telkens als ik bij iemand weg ga en deze met veel minder of zelfs zonder pijn achterlaat, haast niet geloven!

Ik heb het ondertussen gelukkig al veelvuldig mogen meemaken.

De voorwaarde waaronder ik werk: Je moet wel echt de pijn willen loslaten!

Categories:

Tags:

Comments are closed

Categorieën
%d bloggers liken dit: